Logo CR Peters
Sinds 1898 gezelligheid
Café
Restaurant
Zalen
Catering
CRPeters

Het bedrijf

Op de plaats van ons complex stond vroeger het kleine café van de familie Brand. Overgrootvader Hubertus Peters kocht het pand in 1898. Daarna werd het geheel vaak verbouwd, uitgebreid en gemoderniseerd.

In 1998 werd het 100-jarig bestaan nog gevierd met een grote verbouwing. De zaal werd toen flink vergroot en gemoderniseerd, er kwam een afzonderlijk restaurant voor ongeveer 40 personen en er werd een vergaderzaal bijgebouwd. Grote party's zijn daardoor mogelijk, kleine tot grote groepen kunnen aangenaam dineren en er kunnen nog meer vergaderingen worden ingepland.

Vroeger moesten 'dagjesmensen' in het café eten. Een nieuwe entree, inclusief moderne toiletgroep, gaf toegang tot het gezellige restaurant en de grote zaal. Stelregel van ons à la carte restaurant is dat iedereen voor een redelijk normale prijs bij ons terecht kan voor een goed stukje vlees met toebehoren, lekkere voorafjes en toetjes.

Ook het café kreeg in 1998 een nieuwe entourage, waarbij de gezelligheid van de bar behouden is gebleven. Ook is toen het nodige gewijzigd aan de entree naar de kleine zaal, naar de vergaderzalen op de bovenverdieping en naar de wedstrijdbanen van schietvereniging de Groene Jager.


Fam Peters Fam Peters Fam Peters Fam Peters Fam Peters Fam Peters Fam Peters Fam Peters Fam Peters Fam Peters
Fam Peters Fam Peters Fam Peters Fam Peters
Café-Restaurant Peters, Steenstraat 7 Borculo (gemeente Berkelland), 0545-271209
Privacyverklaring