Logo CR Peters
Sinds 1898 gezelligheid
Café
Restaurant
Zalen
Catering
CRPeters

Waar vindt u ons?

Het adres is Steenstraat 7, 7271 BN Borculo. Op onderstaande kaarten vindt u het als volgt, een beschrijving vindt u onderaan deze pagina:

Gedetailleerde kaart van de straat

Peters Borculo straat

Kaart wijk

Peters Borculo wijk

Kaart stad

Peters Borculo stad

Route vanaf de A1 via Lochem:

Neem afslag Holten-Lochem. Volg Larenseweg/N332 richting Lochem. Neem de tweede afslag op de rotonde naar de N332. Bij de verkeerlichten in Lochem links afslaan naar Kwinkweerd/N346 richting Borculo. Aan het eind van Kwinkweerd/N346 rechts afslaan naar de Stationsweg/N346.

Neem na 483 m de tweede afslag op de rotonde naar de Goorseweg/N346. Na 1 km bij de verkeerslichten rechts afslaan naar de Nettelhorsterweg/N825 riching Borculo. Na 6 km rechts afslaan naar de Oude Nettelhorsterweg.

Begin bebouwde kom Borculo verder op de Lochemseweg. Steek de kruising aan het eind van de Lochemseweg over en volg de Spoorstraat. Steek de kruising aan het eind van de Spoorstraat over naar het Muraltplein. Op het Muraltplein na ruim 150 m rechts afslaan naar de Voorstad.

Na enkele honderden meters komt u in de Steenstraat. U vindt ons café / restaurant / zalencentrum aan de linkerzijde.

Route vanaf Enschede, Haaksbergen, Neede:

Vanaf Neede volgt u de Borculoseweg/N315. Neem na ruim 5 km de eerste afslag op de rotonde richting Borculo. Op de Needseweg na 788 m links afslaan naar de Marktstraat. Op de Marktstraat na 77 m verder op de Veemarkt.

Op de Veemarkt rechts aanhouden en aan het eind links afslaan naar het Muraltplein. Op het Muraltplein na 100 m rechts afslaan naar de Voorstad. Na enkele honderden meters komt u in de Steenstraat. U vindt ons café / restaurant / zalencentrum aan de linkerzijde.

Route vanaf Doetinchem, Ruurlo:

Op de Ruurloseweg/N315 Ruurloseweg links afslaan naar de Ruurloseweg. Begin bebouwde kom Borculo verder op de Ruurloseweg. Op de Ruurloseweg na 700 m rechts aanhouden. Op de Hoflaan na 311 m links afslaan naar de Doctor Scheylaan. Op de Doctor Scheylaan na 188 m links afslaan naar de Steenstraat / Voorstad. Na 100 meter vindt u ons café / restaurant / zalencentrum aan de linkerzijde.

Zelf de route bepalen:

U kunt ook routenet gebruiken om zelf uw route te bepalen.

Café-Restaurant Peters, Steenstraat 7 Borculo (gemeente Berkelland), 0545-271209
Privacyverklaring