Logo CR Peters
Sinds 1898 gezelligheid
Café
Restaurant
Zalen
Catering
CRPeters

Archief nieuws / bijzonderheden

Natuurlijk bewaren we niet alle nieuwsberichten. Hier ziet u er een aantal welke de moeite waard zijn om ze nog eens terug te lezen.

Op 7 september 2019, de zaterdag van het Septemberfeest, heeft The Moodchers Tribute Band weer opgetreden in ons café. Hier zie je een aantal foto's van Overborculo.nl:

MoodchersTribute
MoodchersTribute
MoodchersTribute
MoodchersTribute
MoodchersTribute
MoodchersTribute
MoodchersTribute
MoodchersTribute
MoodchersTribute
MoodchersTribute
MoodchersTribute
MoodchersTribute
MoodchersTribute
MoodchersTribute
Op 8 september 2018, de zaterdag van het Septemberfeest, heeft The Moodchers Tribute Band weer opgetreden in ons café. Hier zie je een aantal foto's van Overborculo.nl:

MoodchersTribute
MoodchersTribute
MoodchersTribute
MoodchersTribute
MoodchersTribute
MoodchersTribute
MoodchersTribute
MoodchersTribute
MoodchersTribute
MoodchersTribute
MoodchersTribute
Op zaterdag 3 oktober 2016 verzorgt het Borculo's Mannenkoor het najaarsconcert. Het wordt een bijzondere avond omdat het mannenkoor op deze avond muzikaal gezelschap krijgt van een dameskoor, het projectkoor Ootmatsum/De Lutte. Het najaarsconcert begint om 20.00 uur en de toegangsprijs bedraagt € 10,-. Voor meer informatie gaat u naar het bericht op OverBorculo.nl.
Septemberfeest 2016; ze zijn er weer!

tMdch
In 2015 hadden we weer een groot feest op de zaterdag van het Septemberfeest. Vanaf 11.00 uur begon in ons café traditiegetrouw het optreden van The Moodchers Tribute Band. Klik op een foto om een grotere foto te zien.
MoodchersTribute MoodchersTribute MoodchersTribute MoodchersTribute MoodchersTribute MoodchersTribute
Minder bekend is dat bij ons schietvereniging de Groene Jager is ondergebracht. De leden beoefenen de luchtschietsport. Op 1 februari 2015 bestond de Groene Jager 50 jaar. Het jubileum werd op zaterdag 4 juli, in besloten kring, bij ons gevierd (onderbroken voor kleiduivenschieten). De voorzitter gaf enige informatie over het ontstaan van de vereniging en reikte de prijzen voor de onderlinge competitie uit. Later konden de feestvierders genieten van een warm buffet. De geslaagde viering werd buiten op het terras voortgezet.
JubileumGroeneJager JubileumGroeneJager JubileumGroeneJager JubileumGroeneJager
De leden van de Groene Jager trainen op dinsdagavond, in het schietlokaal boven onze kleine zaal. Zij schieten van september t/m maart in de competitie van Schietbond Groenlo-Eibergen-Borculo. De schietvereniging ziet graag nieuwe leden. Voor meer informatie kunt u terecht op de website www.groenejagerborculo.nl of bij voorzitter Richard Harbers (0545-274024).
Bij korfbalvereniging Olympia '22 was het op 20 oktober 2013 feest toen het kampioenschap van het door ons gesponserde B1 team werd gevierd. Ook vorig jaar werden ze kampioen in hun klasse. Leden van het team en begeleiders van harte gefeliciteerd met het kampioenschap! Meer informatie en foto's vindt u op de website van korfbalvereniging Olympia '22.

Team B1
De afgelopen jaren trad The Moodchers Tribute Band tijdens de zaterdag van het Septemberfeest op in ons café! Ze hebben een deel van hun site ook aan het Septemberfeest gewijd (ook vind je daar het laatste Septemberfeestlied.

Dat het telkens heel erg gezellig was zie je aan deze foto's van het Septemberfeest 2013 op de website OverBorculo.nl. Zie hier de tekst van het Septemberfeestlied 2013.

Hier zie je een film op YouTube over Septemberfeest 2012 en foto's van het Septemberfeest 2011 op de website van The Moodchers.

Ook op zaterdag 5 september 2009 was het tijdens het Septemberfeest zeer gezellig. Zie onder andere deze eerste serie, deze tweede serie en deze derde serie foto's, (verschillende makers).
Op 14 mei 2011 was Q-Back bij ons, samen met Carlijn Middelhof, voor de Reünie van De Ploeg.

Enkele dagen later stond hierover op de website www.tctubantia.nl het volgende:

Brommers kiek'n bij reünie De Ploeg
BORCULO - Swingen op oude discokrakers en livemuziek uit de jaren tachtig. Enkele honderden bezoekers genoten zaterdagavond in Zaal Peters in Borculo van de reünie van Dancing De Ploeg. Het optreden van Carlijn Middelhof (Popstars) samen met de livebands The Schoolskippers en Q-back was een van de hoogtepunten van de avond. In de hal van de zaal waren enkele Kreidler brommers geparkeerd, zodat de discogangers ouderwets konden 'brommerskiek'n'.

Q-Back

Zie hier filmpjes op YouTube met Carlijn Middelhof.
Op zaterdag 17 oktober 2009 hield het Borculo's Mannenkoor, met medewerking van Ernst Daniel Smid, haar 25-jarig jubileumconcert in de Gudulakerk te Lochem. De after-party werd in ons café gehouden. Zie hier enkele foto's met Ernst Daniel Smid, dirigent Christo Guenov en Margarita Jeliazkova (klik op een foto voor een vergroting).

BMK BMK BMK BMK
Op zaterdag 4 juli 2009 werd bij ons de reünie van Dancing De Ploeg gehouden, met medewerking van de band Q-Back. Wij hebben een aantal foto's gemaakt.

Op de website van Q-Back staat meer leuks, waaronder:
In augustus 2008 werd deze website (www.petersborculo.nl) gelanceerd. We hopen u hiermee nog beter van dienst te zijn! Informeer vrijblijvend naar alle mogelijkheden. 0545-271209
Café-Restaurant Peters, Steenstraat 7 Borculo (gemeente Berkelland), 0545-271209
Privacyverklaring